Utbildningar

Jag utvecklar ledare och medarbetare att nå sin fulla potential.

Utvecklande ledarskap (UL)

Under kursen utvecklar du framgångsrika ledarbeteenden och ditt ledarskap. Du får verktyg för att bli en ledare som skapar bättre förutsättningar för medarbetare att utvecklas, trivas och prestera det där lilla extra. Syftet med utbildning är att utforska och förädla ditt personliga ledarskap för att därigenom utveckla de beteenden som skapar motiverade och kreativa medarbetare.

Personligt ledarskap

Lär känna dig själv och andra och bli en bättre ledare. Personligt ledarskap handlar om att växa och utvecklas. Att bli ditt bästa jag. För att utforska, förädla och utveckla det personliga ledarskapet erbjuder vi en internetbaserad kurs som ger dig möjlighet att exempelvis upptäcka och bli trygg i dina personliga värderingar samt förstå hur du hanterar stress och förbättrar din stresstolerans.

Ledarskapsprogram - tre perspektiv på ledarskap

Under utbildningen lär du känna dig själv som ledare och utvecklar ditt ledarskap, du skapar framgångsrika ledarbeteenden och lär dig leda och coacha grupper mot samspel och förbättrat resultat. Du får också ett flertal metoder och verktyg att använda i den egna verksamheten. Utbildningen är en kombination av distansutbildning och kursträffar, passar perfekt för dig som inte har möjlighet att träffas flera dagar i rad.